Başlangıç > Canlı İzle-Justin.tv > Galatasaray-Konyaspor Canlı İzle

Galatasaray-Konyaspor Canlı İzle

gs-kny
Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Konyaspor’u konuk edecek olan Galatasaray, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Maçı Canlı Olarak İzleyin!Ortadaki reklama 1 kere Tıklamanız Gerekiyor


Sarı – kırmızılı kulübün oyuncuları Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla 20 Mayıs Cuma günü Spor Toto Süper Lig’in 34. hafta maçında Konyaspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.
Teknik Direktör Bülent Ünder, Tugay Kerimoğlu, Nezih Boloğlu ve kondisyoner Fatih Yıldız yönetiminde futbolcular Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda bir araya geldiler.
Antrenman ısınma hareketleri ile başladı. 5’e 2 iki grup olarak topla ısınma çalışmasıyla devam eden idmanın son bölümünde dar alanda çift kale maç yapıldı. Antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Antrenmana sakatlığı olan ve tedavisi süren futbolcular dışında tüm oyuncular katıldı.
Kaleci Zapata antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Mustafa Sarp ve Çağlar Birinci düz koşu yaptı. Aykut Erçetin ile Anıl Dilaver’in tedavisine devam edildi. Milan Baros ve Juan Pablo Pino ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı.
Arda Turan fizyoterapist eşliğinde tedavi ve kuvvetlendirme programına devam etti.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarına yarın Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla devam edecek.

  1. Henüz yorum yapılmamış.
  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın